Elképesztően sok archiválandó fénykép halmozódott fel a több mint egy évszázad alatt, amióta megjelent az első dagerrotípia. A legkülönfélébb alapanyagra készített fényképek és diák vesztették mára el színűket, szakadtak el, vagy sérültek meg egyéb módon. Legtöbbjüknek negatívjai sincsenek már meg, tehát megőrzésük és megoszthatóvá tételük egyetlen módja a digitális helyreállítás és archiválás. Ráadásul a digitalizálást követőn nem kell sem előhívással, sem a negatívokkal bíbelődni. A többszörözés csak egy gombnyomás...

Mikor válasszon minket?

Elsősorban különleges, illetve különlegesen nehéz feladatokra szakosodtunk. Ennél fogva azoknak ajánljuk szolgáltatásainkat, akik nem a legolcsóbb megoldást keresik archiválási terveik megvalósításához, hanem olyat, ahol a magas szakmai felkészültség a legnagyobb személyes körültekintéssel párosul. Ahol a lelkiismeretes archivátor diszkréten, ám hatékonyan segít a legkomplexebb probléma megoldásában is. A digitalizálásra átvett anyagot a teljes munkafolyamat során egy ember kezeli, aki elszeparáltan, teljes titoktartás mellett dolgozik! Nemcsak nagy, és rendezetlen gyűjteményeket archiválunk, és akár katalogizálunk is, de megbirkózunk akadó lemezekkel éppúgy, mint gyűrött szalagokkal is például. Általában tehát olyan esetekkel foglalkozunk, amilyeneket másutt nem vállalnak, illetve eleve különleges bánásmódot igényelnek.

Munkánk speciális volta miatt konkrét árajánlatot csak akkor tudunk tenni, ha láttuk az elvégzendő feladatot, és legalább nagy vonalakban fel tudjuk vázolni a szükséges teendőket. Vagyis előzetes konzultáció nélkül nem is vállalkozunk ilyenre.

Mind a konzultáció, mind a munkaközi találkozók helyszíne mindig az archiválandó anyag forráshelye, vagyis nem kell hozzánk hozni semmit, mi megyünk házhoz!

Az első konzultáció díjtalan, csak úti költséget számolunk fel, ami Budapesten és Pest megyében 4.000.-Ft., az ország egyéb területein pedig konkrét kalkuláció alapján. Ha a konzultáció sikeres, és megbízást kapunk digitalizálásra, úgy ezt az útiköltséget a végösszegből végül jóváírjuk. A továbbiakban minden munkaórára 4.000.-Ft.-al lehet számolni. Természetesen a várható munkaidő ráfordításról, és minden másról is folyamatosan egyeztetünk ügyfeleinkkel, vagyis senkit nem érhet meglepetés.

Mi úgy gondoljuk, hogy az Ön emlékei is megérdemlik, hogy mi gondozzuk azokat, hiszen a Colorvox csaknem 60 éves múltja, és annak 1999 óta működő ELSŐ EMLÉKMENTŐ szolgáltatása a garancia az emlékmentésben szerzett tapasztalatra.

Referenciáinkról sajnos nem írhatunk, hiszen azzal saját diszkrécióról szóló elveinket sértenénk, de bízunk benne, hogy már az Ön közelében is van valaki, aki ajánlhat minket...