Vitathatatlanul a legszélesebb spektrumunk ebben a témakörben olvasható. Elsőként a kis-grafikai terveket említhetjük, melyek lehetnek meghívók, feliratok, ábrák, áruházi, születésnapi, konferencia dekorációk, stb. Ma már persze sokak rendelkezésére állnak különböző szoftverek, melyekkel akár ki-ki maga is előállíthat efféléket. Erre mi szívesen is biztatunk egyébként mindenkit, aki érez magában elég tehetséget, türelmet, no és persze az ízlésében is megbízik. Szolgáltatásainkat a többieknek kínáljuk.

Az ennél bonyolultabb, vagy fontos, vizuális szakembert igénylő feladatokat azonban nem javasoljuk semmiképen műkedvelőknek, mert láthatjuk magunk körül, hogy időnként "vizuális szörnyszülöttet" eredményezhet egy lelkes, ám hozzá nem értő ember. Nem beszélve arról a blamázsról, ha például vállalkozásunk, cégünk megítélését rontja egy sikerületlen, átgondolatlan logó, vagy arculat. Mi ekkor is állunk rendelkezésre, méghozzá a legkülönfélébb "mélységig", tehát a legegyszerűbb "szórólap" tervtől akár egy kampányig. Különös szeretettel gondolunk a művészi tevékenységet igénylő megrendelésekre, mint például könyvillusztráció, tipográfia, vagy lemezborító, stb.

Korunk legújabb felülete a számítógépünk monitora, melyen láthatjuk a szoftvereink arculatát, kiismerhetjük működésüket, megszokjuk egyik-másik döntésünk hatását. Kevesen gondolják, hogy az ilyesmit, csakúgy mint az internetes felületeket akár meg is rendelheti, és mi le is gyártjuk. Flash animációk, "bannerek", interaktív felületek: üzenetek, fórumok, web-boltok, stb. Ezeket már mind készítettük. Sőt olyan portált is, amely egyetlen animációban van összefoglalva.

Várható költség:

1. 2000.- : Kis-grafikai munkák, dekorációs terv készítése munkaóránként.

2. További 2000.- : Összetett alkotómunka óránként.

3. Még további 2000.- : Komplett dinamikus, vagy statikus honlap-terv óránként.

Mindhárom változathoz jár a minőségi CD, illetve DVD műanyag, vagy papírtokkal.
Egyedülálló, hogy minden általunk készített CD mellé ajándékba adunk egy ingyenes biztonsági másolatot is! Az árak egy példányra vonatkoznak, több példány megrendelése estén jelentős kedvezmények érhetőek el, egyedi kalkuláció szerint!

 

Referencia:

Ez egy példa egy egyszerűbb honlapra, mely kb. 35 munkaóra alatt készült el, 70.000.- Ft.-ért:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.