A WARHOL GALÉRIA garanciát vállal arra, hogy az általa bemutatott művek és alkotások, illetve bármilyen tárgy, amely a szerzői és/vagy előadói jogvédelem alatt áll, annak minden jogával rendelkezik vagy ő, vagy a vele kapcsolatban álló partnere. A WARHOL GALÉRIA garantálja, hogy minden bemutatott mű eredeti, illetve ha másolat, vagy utánnyomat az külön feltüntetésre kerül. Sorszámozott művek esetén szavatolunk a sorszámok helyességéért, és hitelességéért. Ha tudomásunkra jut, hogy valamely művünk nem felel meg az általunk feltüntetett releváns paramétereknek, akkor azt azonnal orvosoljuk, vagy az alkotást visszavonjuk. Ha mindez értékesítés után történik, akkor is készek vagyunk az esetleges hibánkat korrigálni, vagy hasonló értékű másik műalkotással, vagy végső esetben pénzvisszafizetéssel is. A honlapunkon található művek interneten történő bemutatása kizárólag a mi jogosultságunk, és csak mi dönthetünk arról, hogy internetes felületen engedélyezzük-e annak megjelenítését harmadik félnek. Minden kérdésben a PTK idevonatkozó passzusai az irányadók, különösen a "szerzői és szomszédos jogok"-ra.

Az Első Magyar Kulturális Emlékmentő Egyesület csakis az ő általa megmentett színházi előadásokhoz enged hozzáférést, a KULTÚRAMENTŐ KLUB-ban, kizárólag archiválási, és oktatási célból. Az egyesület által digitalizált felvételek kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak, vagyis csak az egyesületen keresztül elérhetőek. A hozzáférés lehetővé tétele nem kereskedelmi célú, hanem önköltséges, így abból az egyesület profitot sem közvetve sem közvetlenül nem termel. Valamennyi általunk megmentett színházi előadás digitalizált változatát díjmentesen megosztjuk a Magyar Nemzeti Digitális Archívummal is, így azok kellően katalogizáltak, és kutathatók a közgyűjteményben.

Fontos: Ha Ön úgy érzi jogtulajdonosként, örökösként, vagy kezelőként, hogy a WARHOL GALÉRIA, vagy a KULTÚRAMENTŐ KLUB, illetve azok fenntartója, az ELSŐ MAGYAR KULTURÁLIS EMLÉKMENTŐ EGYESÜLET valamilyen módon körültekintő eljárása ellenére mégis megsértette volna valamilyen jogát, kérjük feltétlenül jelezze azt nekünk. és mi mindent megteszünk a megnyugtató helyzet kialakítására. Galériánk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy minden alkotó szívesen bukkanjon fel nálunk, ezért szívesen fogadunk minden visszajelzést, megkeresést. Ha például Ön valamilyen általunk gondozott színpadi műben alkotó, vagy előadótárs volt, akkor igényt tarthat tiszteletpéldányra is, melyet ingyenesen el is juttatunk Önhöz.

Jogi nyilatkozat.
Ezúton tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy ezen a honlapon semmilyen Andy Warhol mű nem található, sehol semmilyen módon nem szerepel Andy Warhol aláírása. Semmilyen kapcsolatban nem állunk Andy Warhol örököseivel, vagy az Andy Warhol Alapítvánnyal. Nyilatkozunk arról is, hogy Warhol nevét kizárólag tiszteletből vettük fel, mert szellemiségét, és tevékenységét példának tekintjük.

Legal notice.
We wish to inform our visitors, and Jess M. Collen to this website in no Andy Warhol's work can not be found,
Nowhere in any way in Andy Warhol's signature. We have no relation to Andy Warhol's heirs,
or Andy Warhol Foundation. Declaration indicating that the only tribute to Warhol's name was taken up
because the spirit and activities of the example considered.